Pages

Monday, 14 July 2014

Shaklee Selamat untuk kanak-kanak

Tentu anda sebagai ibu bapa tertanya-tanya vitamin apa atau supplement apa yang sesuai untuk anak-anak anda? Bukan apa, tahu-tahu saja la kebanyakkan makanan yang diambil dan dijual pada zaman sekarang terlalu banyak bahan pengawet dan macam-macam tambahan untuk menyedapkan rasa makanan itu. Pengaruh media massa sekarang sangat kuat dan anak-anak kita mudah sekali untuk mengambil makanan ringan dan makanan tidak seimbang.

Tapi jangan bimbang :-) Bet boleh bagi jalan penyelesaian untuk ibu bapa di luar sana. Dengan pengambilan makanan tambahan dan vitamin yang sesuai untuk anak anda, SHAKLEE yang semakin dipercayai ramai sebab 100% bahan semula jadi nya memang cepat larut dalam badan dan akan meninggalkan kesan yang hebat dan positif.

Di sini ada beberapa supplement dan vitamin yang sesuai untuk anak-anak anda. Tetapi tidak semua jenis vitamin dan supplement sesuai untuk anak-anak anda. Justeru itu, boleh dapatkan pandangan dan konsultasi percuma daripada saya :-)

Bayi berusia sebulan sehingga setahun dan 2 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil sebarang vitamin atau supplement tanpa nasihat doktor. Nutrien mereka cukup lah dengan pemberian susu ibu itu sendiri. JADI si ibu yang perlu makan vitamin dan supplement untuk dapatkan susu badan yang berkhasiat dan berkualiti.

Nutriferon dikatakan sebagai pembantu anti-body dan sesuai untuk kanak-kanak

Herbal-Blend ini bukan vitamin ye, tetapi krim sapu luaran untuk masalah kulit

Basic H2 juga bukan vitamin, TETAPI cecair yang sangat hebat untuk pelbagai guna

Mealshake ini bukan pengganti susu formula

Omega Guard terbaik daripada minyak ikan terpilih yang mengandungi kandungan EPA dan DHA yang luar biasa tinggi daripada supplement di pasaran

Chewable Vita C-Plus peneman anak anda setiap hari


Gandingan set cadangan mengikut keperluan anak-anak.

Set Anak Pintar
Omega guard
Chewable vita C plus
Mealshake

Set Ekzema
Basic H2
Herbal Blend cream
Mealshake
Omega Guard
Nutriferon

Set Anak Sembelit
Omega Guard
Mealshake

Set Asma
Nutriferon
Omega Guard
Mealshake

Set Anak Obesity
Omega guard
MealshakeSharing is caring.

I LOVE SHAKLEE.

Saya pengedar sah shaklee anda...
ID no: 1070237
email: betsie_myself4eva@yahoo.com
FB: betsyanti jinep jiheng
Tel No: 6012-3841711

0 comments:

Post a Comment